dilluns, 31 d’agost del 2009

I Duextrem Ciutat d'Amposta

Hola!

Ahir 5 components del trail CER vam baixar a Amposta per a participar en esta cursa del circuit.
Els companys Ampostins mos van preparar una cursa molt bona, on no va faltar de res, els avituallaments on tocaven, bona senyalització, menjar a l'arribada a tot drap i un recorregut molt bonic per la seua duresa i per les vistes que hi havien.
El temps va acompanyar en tot moment i no vam patir casi en cap moment la calor tan temuda desde un principi. La cursa va estar controlada en tot moment per Arturo Sanz que al final va ser el guanyador en un temps de 2h 3 min. El participants del Trail CER com sempre en el seu bon nivell. Antonio es va endur el 1r master sense forçar la màquina, jo el 9, Jesús va fer el 24, Manel Tomàs en la seua 2a cursa de muntanya el 81 i Nicolai molt a prop el 89.

MARATO ANETO 2009

Divendres 31 al migdia vam marxar Monica i jo cap a Benasque per a córrer el marató de l'Aneto, un cop arribats allí ens vam allotjar i vam descansar disposats a esperar el dia següent.

Dissabte ens vam aixecar i vam anar a veure la sortida dels corredors que realitzaven l'ultra trail de 78 km., que tenia lloc a les 11, un cop allí ens vam trobar amb els amics d'Alcanar que estaven animant als companys que realitzaven la prova. Després de la sortida ens vam començar a preparar els de la marató de 42 km., que tenia lloc a les 13h., vam comprovar el pes de les motxilles, el menjar, els paravents, etc. ja que les dues proves eren d'autosuficiencia, i no tindriem cap avituallament ni cap marca que ens guies el camí.

La cursa en si va ser bastant corredora en tot el recorregut, l'únic problema era l'altura i la distància, però molt prompte es va anar posant la gent al seu lloc, la cursa sortida de Benasque fins als Aigualluts i tornàvem a baixar pel mateix lloc, cosa que va fer que en trobéssim els primers corredors de cara i així poder tenir més referències. Va ser molt bonica i distreta ja que els paisatges van ser realment espectaculars.

La cursa de 42 va ser guanyada pel nostre amic Arturo Sanz, que va realitzar un temps espectacular.