dilluns, 9 de novembre del 2009

Sopar de germanor del Montsià !!‏!

Hola,

El passat cap de setmana, a la Cursa de Muntanya de les Roques (Horta de Sant Joan), vam comentar en alguns companys d'entitats de la nostra comarca de fer un sopar conjunt.

El motiu...................sopar i passar-ho bé junts !! jejejejej

També donar un punt i final al II Circuit de Curses de Muntanya de les Terres de l'Ebre "Trofeu Pam i Toc"

INICI DE LA IDEA

Ens vam trobar en gent d'Amposta i gent de la Senia dinant i allí va sortir el tema. Vam quedar el proposar-ho a les entitats que hem format les curses de muntanya al Montsià. Si algú te algun compromís... pagant el menú s'arregla tot (bueno, cadascú se paga el seu ehehehehhheh).

Per fer via i no entrar en moltes propostes, canvis.... que al final fan que els coses no es facin, ja vam decidir dia, hora, lloc, també hem mirat algo de quin seria el menú, però aquest ja el concretarem més endavant mitjançant els responsables (d'este tema) de cada grup, intentarem que sigui a preu tancat, per evitar problemes, ok???

DIA: Divendres dia 11 de desembre de 2009
HORA: 21:00
LLOC: Restaurant Marisol (Els Valentins, Ulldecona)

Ara, el que hem de fer, és avisar als membres de la nostra entitat, per a que en siguen sabedors, i d'aquí a unes setmanes de cara a finals de novembre, contactarem altre cop, llavors ens haurem de passar el numero de persones que venen (acompanyants inclosos ehehheh) de cada grup.

Per a que ni hi hagi un daltabaix i descontrol, el responsable de cada entitat recollirà els diners del sopar, intentaré passar-vos el menú i el preu, però me penso que fent uns entrants d'embotits, un polpet, llangostinets al ron, un segon a escollir entre uns quants (entrecot, llom, algo de pexi, corder, parillada...) pot estar bé, un postre a escollir entre uns quants, cafè copa i cava. El vi i pa inclòs també.

Penso que un soparet així es normal, ens agradarà a tots, serà fàcil per no equivocar-nos. L'important és fer alguna cosa conjunta

El lloc l'hem escollit per la proximitat "mitja" entre tots, tema aparcaments... allí estarem tranquils. El menjador és per a 100 persones (es pot estirar per a 120), per això és important que comencem a concretra gent pronte, perquè podríem tenir el local per a nosaltres sols !!!

Ahhh !! Amb el restaurant encara no s'ha parlat, quan sapiguem alguna cosa exacta anem informant ok??

Recordo, ara hem de fer un sondeig per veure la gent que vindria, ja confirmaran la plaça al moment de pagar, que seria cap a finals de novembre, primers de desembre, d'aquí a dos, tres setmanes, quan tinguem el preu...

Ja us aniré informant, si algú vol ajudar, anirà perfecte

Jordi Bort