dimarts, 22 de juny del 2010

1a Marxa i Cursa Popular del Trail CER La Sénia

De 1a Marxa i Cursa popular del Trail CER


De 1a Marxa i Cursa popular del Trail CER


Són les 7:30 del matí, uns quants membres del Trail CER ja estem al pavelló per tal de preparar la Marxa i Cursa que organitzem per a les Jornades de l'Esport. Preparem les taules per a l'ordinador i els trofeus. Pengem les pancartes del CER i del Trail CER, hem de fer propaganda i donar-nos a conèixer. Uns quants marxem a senyalitzar tot el recorregut, per a que ningú es pergui. Mentres uns senyalitzem, la resta van rebent als participants i entregant-los-hi els dorsals. Hi ha 50 inscrits. Ja estem tots a la sortida i es fan les nou, hora de la sortida i explicació del recorregut. El recorregut té 7 quilòmetres, i excepte un tram al principi i al final d'asfalt tota la resta és de sender. No ens allunyem de La Sénia, però fem molt de sender. Sortim de davant del pavelló poliesportiu i enfilem cap a la costa de la Pedrola, pugem i arribem a l'encreuament amb el camí del repetidor, agafem el camí que trobem al mig, seguim aquest camí fins al final i agafem el sender que trobem fins al camí de les sinyoles, girem a la dreta i als pocs metres girem a l'esquerra per un tram encimentat, per a trobar un nou sender que ens portarà a les comes. Aquest sender va pujant, el tram més dur, i un cop arribem a dalt girarem cap al sender que trobem a la nostra esquerra, que ens portarà pel costat de camp de tir fins al camí de Pellerols. Creuem el camí, i trobem el punt d'avituallament, una mica d'aigua, no cal massa cosa més. Seguim pel camí de terra que trobem fins a trobar un sender que ens durà la Coll Nariu. Quan arribem al coll Nariu agafem una pista a mà esquerra que ens durà a l'encreuament dela camí que ve de La Sénia, el que va a Pallerols, el que va a les Sinyoles i el puja al repetidor. Agafem el camí cap al repetidor, i uns 400m més endavant arribem a un camí que sendinsa per una finca, acabant amb sender i que ens durà a Sicania per a encarar el carrer Domenges i fer cap a la Meta, total 7 quilòmetres.
La cursa estava oberta a tothom, des de els més petits, acompanyats pels seus pares fins a l'edat que hi vulgueu posar. Hi va haver trofeus per a diferents categories, per tal de premiar a aquells que sempre tenen ganes de ser els més ràpids.
Les classificacions van ser les següents:

Infantil (-10 anys) Masculí
1er- Joan Galindo 52'10''
2on- Carlos Espinosa 54'40''
3er- Jordi Querol 55'03''

Infantil (-10 anys) Femení
1era- Aitana Ferrer 1h06'59''
2ona- Dúnia Pla 1h09'29''
3era- Nara Serret 1h52'48''

Júnior 1 (10-14 anys) Masculí
1er- Jaume Adell 40'52''
2on- Jordi Bayerri 54'59''
3er- Roger Garcia 55'07''

Júnior 2 (14-18 anys)
1er- Dídac Abella 31'02''
2on- Jordan Querol 36'45''

Absoluta (+18 anys) Masculí
1er- Joan Abella 29'14''
2on- Dirk Fumadó 34'25''
3er- Manel Tomàs 36'41''

Absoluta (+18 anys) Femení
1era- Eva Balagué 43'00''
2ona- Míriam Cid 44'24''
3era- Núria Ferré 44'37''

El més veterà: José Santiago
La més veterana: Simona Gómez

Des d'aquí volem convidar a la gent a fer activitat física i a participar a totes aquelles activitats lúdico esportives que s'organitzem al nostre poble, i per què no als del voltant.
El Trail CER La Sénia fa dos anys que estem portant el nom del nostre poble per tot arreu on hi hagi alguna cursa de muntanya, o fins hi tot qualsevol cursa. Hi ha membres que fa molts anys que participen en aquest tipus de curses, però d'altres en fa poc, però tots hi estem engaxats. Ja som un grup molt nombrós, però no tenim por a creixer més, per tant si esteu interessats en formar-ne part o bé en conèixer una mica que és això de les curses de muntanya ens podeu trobar tots els divendres a partir de les vuit de la tarda a la cafeteria de l'hotel.
Feu esport, sigui el que sigui i on sigui, però penseu que el Trail CER us acollirà amb els braços oberts.

Mapa del recorregut.

1 comentari:

jag75 ha dit...

vinga, una activitat més i que això no pare!

enhorabona a tots els participants i al TRail C.E.R