dilluns, 29 de març del 2010

Cursa Serra de les fites. Pobla de Massaluca. Per Leti.


Aquest diumenge, una bona colla del Trail no vam tenir perea d’anar fins a un dels pobles que més lluny ens paren del circuit, la Pobla de Massaluca.
Així que a les 7.20 h puntuals ja estàvem a la gaso preparats per arrancar. Un cop allí, lo de sempre, uns estiraments, calentaments amunt i avall i cap al corralet. I a les 10 en punt, desprès de que el del micro advertís a la població de que anessen en cuidado de que cap corredor se l’emportés per davant, es va donar el tret de sortida. I és que no sé si és sensació meua o cada vegada les surtides són més a saco!
Així que volteta pel poble i a agafar el primer corriol. Després molta estona planejant, algun puja i baixa però tota l’estona per pista fins arribar a la Punta de Tarralloles on hi havia un magnífica vista del riu Ebre. Des d’allí vam agafar un corriol que ens endinsà cap al barranc fins arribar al riu Matarranya. Si més no aquest tram va ser dels meus guapet de la cursa. Després per corriols cap amunt i el calor ja començava apretar, ja que el terreno no era molt frondós i poques ombres hi havien.
I quan ja començaven a vore el poble, control del xip al Mollo i a pegar volta, avall per desprès tornar a pujar cap al poble. Pista i més pista, travessem camps d’ametllers i per fi al poble.
En fi, una carrera molt corredora amb pocs trams tècnics i molta pista. Ideal per als que els hi agrada córrer.
Pel que fa als regals, molt esplèndits: samarreta, botella de vi, crispis pa la llet, barretes special K… i és que això de les carreres és una maravilla, a part de fer esport, et carreguen de regals, coneixes pobles i gent i fas turisme per n’estes serres!
Ah, i en aquesta carrera no ens podem queixar de que no correien dones! Marta, Miriam, Montse, Judit, Isa i jo. Tota una representació femenina!! Ànims a Isa que malauradament es va fer un esguinç només començar i va continuar corrent amb sa germana.

Fins una altra!

Leti