dilluns, 8 de març del 2010

III Canicross i cursa de les II Torres. Campredó.

Avui tocava l’esperat debut del nostre gos Espo en la modalitat de canicross. Modalitat força desconeguda però no obstant ja és la quarta edició de la lliga catalana i la tercera edició que es celebra a Campredó. Doncs això del canicross consisteix en portar lo gos lligat en un arnès del qual surt una corda elàstica que te la lligues a un cinturó que porta posat el corredor. La idea és que el gos vaigue davant i t’arrosegue i així correr més ràpid. Pos bueno, vos explicaré com li ha nat aquest debut a Espo contat pel que anava detràs (Ximo). Desprès d’una setmana menjant carbohidrats Espo intuïa que una de bona s’acostava. I este matí a les 7 a.m ja estava nerviós com un flam. Lo carreguem al cotxe i cap a Campredó que falta gent!

Una vegada allí los gossos han passat un control veterinari i els amos no. I au, cap a dins al “corralet”. Espo no entenia molt de que anava la història però igualment estava super motivat i s’ha posat lo primer. I res, lo tret de sortida ha sigut espectacular. Molts gossos i molt bonics corrent “a tota òstia” i els amos detràs. Però bueno, lo d’Espo i Ximo ha sigut arrencada de cavalll i super parada de burro. Los primers quilòmetres Espo anava enbaladíssim i a Ximo no li corríen prou les cames per poder-lo seguir, i en això que ha pensat que si aguntava així tota la carrera faria podium. Però la truita s’ha girat i l’han començat a adelantar gossos i amos i més gossos i més amos fins arribar en darrera posició. Però bueno, una resultat molt digne per ser la primera vegada i no saber de que anàva la història, perquè ell que se sabia de quilòmetres i desnivells!

Per altra banda, mig hora més tard de la sortida del canicross començava la primera cursa de muntanya de les II Torres. I allí estàvem Jaume i jo pa córrer un rato que tot i no ser puntuable es mereix el seu reconeixement. Ha estat ràpida, amb poc desnivell però amb els seus trams tècnics i els seus corriols guapets per a disfrutar. La veritat és que desprès de les darreres curses que he fet aquesta se ma fet curta però ja està bé que hi haguin curses que pugues arribar a la meta sense estar destroçat. Enhorabona a la organització i fins la pròxima!Leti


http://picasaweb.google.es/leticia.tiscar/CanicrossICursaCampredo#

1 comentari:

Silvia ha dit...

Leti moltes felicitats per a Espo, com s'animo serà un gran campió.

B7s wuapa!