dijous, 19 de febrer del 2009

2na. Cursa Canicross les 2 Torres a Campredó


Senyors.

El proper diumenge 22 de febrer a les 9:30 té lloc la 2na. Cursa Canicross les 2 Torres a Campredó. Aquesta cursa correspon a la lliga Catalana de Canicross i enguany és la segona edició que es realitza a Campredó, única proba de la província de Tarragona. Des de Campredó volem donar-li un impuls important dins del circuit català i promocionar-lo a l’estatal en properes edicions.

Aprofitant la cursa de Canicross volem donar a conèixer el nostre poble i rodalies a més gent interessada en les curses. Es per això que volem invitar a tots els corredors de muntanya que vulguen realitzar, aprofitant d’infraestructura muntada, la cursa i així junt amb tots donar-li més rellevància a la jornada. Els corredors que vulguen realitzar la cursa disposaran d’un circuit senyalitzat, amb avituallaments, punts de control, assegurança i suport de l’organització del Canicross. Un cop feta la cursa tots els corredors podran esmorzar i rebran un obsequi de la jornada. Al no haver-hi competició de cursa de muntanya la inscripció per al corredors que vulguen participar és gratuïta.

Podeu informar-vos de la cursa i tota la informació al respecte a l’adreça http://www.campredo.net/canicross/. En aquesta web trobareu característiques del circuit, tracks, distància, fotografies any anterior, informació, etc.

També podeu consultar els blogs de Campredó.


En cas de voler participar hauríem de saber el número de participants abans del dia 21/02/09 al migdia.

Trail C.E.R.