dilluns, 9 de novembre del 2009

1a Cursa de les Roques: Crònica, classificacions i fotos.

Hola!

El dissabte passat vam pujar els trails Cer's a córrer la 1a edició de la Cursa de les Roques d'Horta de Sant Joan. Esta cursa estava dedicada als 5 bombers morts en l'espantós incendi d'este estiu que va patir la població d'Horta i les seues montanyes.
Vam arribar a Horta a les 08 del matí en un fred que pelava. Després de donar voltes i decidir la roba que ens possariem al final casi tots vam decidir fer el valent i sortir en la samarreta curta, però en guants i gorros!
Només 5 minuts abans de les 9 vam entrar al corralet i després d'un emotiu poema i minut de silènci en record dels bombers morts es va donar la sortida.
Com sempre sortida ràpida i a buscar la muntanya de Santa Bàrbara, primer de tot vam passar pel convent de Sant Salvador i després ja vam pujar els primers 200m positius fins el cim de la muntanya. Una vegada dalt ens vam fer baixar com les cabres fins el barranc i passat el riu ja va començar la pujada de veritat, uns 6kms de casi tot el rato caminar i mirar els teus peus. En aquest tram vam passar pel mig de tota la zona cremada i la veritat és que feia molta pena, vore tot allò cremat crec que possa trist a qualsevol. Bé un vegada vam fer tot la pujada fins el Montsagre vam fer el tros més bonic de tota la cursa, corrent de vegades a favor del vent i a vegades en contra, vam anar fent senderes netes de pedra i veient paisatges impressionants. D'allí ja vam agafar tota la baixada fins passar pel barranc dels Cubars, trist record d'on van morir les bombers en l'incendi.
Una vegada baix de tot només quedava remuntar el barranc i crestejar fins a arribar a Horta.
En totals casi 25kms i uns 1400m+ en una cursa de les més boniques del nostre circuit i de les que millor ens ho hem passat, tant com pel recorregut com pel dinar final de germanor en la gent d'Alcanar i Amposta.
Bé en aquesta cursa donem per acabada la temporada de curses de muntanya, a alguns ens quedarà la marató d'Espadà, però això ja serà una altra cosa.

El resum del circuit ha sigut que hem quedat 3 per equips i Antonio ha guanyat en la categoria Màster, enhorabona a tots i en especial al nostre mestre!