dilluns, 10 de maig del 2010

1a Cursa dels Reguers per Leti


Cursa del Vent. Els Reguers


Ahir diumenge, a les 7 del matí ja estavem una bona colla de trails a la gaso per a sortir disparats cap als Reguers. Lo dia se presentava bo per a córrer, ennuvolat i amb boira dalt les montanyes, i així va ser. A les 9 en punt tret de sortida i tots a córrer !
Vam començar molt alegrement baixant pel barranc de la Vall de Cervera i després un parell de quilòmetres planejant. I aviat van començar les pujades. La primera, dura, però no deixava de ser la primera i encara estàvem fresquets. Un cop dalt ens esperava una bona baixada pel barranc de Cames Seques. I desprès a tornar-hi. Una altra pujada, llarga, molt llarga fins arribar al Farrubio, el punt més alt de la cursa. I quan mos pensavem que podriem baixar alegrement ens vam adonar que el terreno era complicat per a córrer alegrement. I és que quines baixades tècniques! I baixant, baixant només pensava com seria la última pujada que ens esperava, la del Penyaflor. A part de ser la última i ja estar més agotats, el perfil de la pujada no enganyava! I és que en resum, quines tres pujades i quines tres baixades!
En definitiva, 22 km però un desnivell de 1.400 m que no enganyava!
Per part de l’equip, TRIPLETE! Tres vetaranos al podium!! Enhorabona a Juanpe, Victor Rojo i Jesus.
I a l’organització enhorabona també per la currada de netejar senders, el bon marcatge i l’estofat del final, molt bé per ser la primera.
Fins la pròxima.

Leti