dilluns, 25 d’octubre de 2010

III cursa de muntanya d'Ulldecona by Rafalguerí

Bé una petita crònica de la III cursa de muntanya d'Ulldecona:

07.15am, pip-pip..., pip-pip, collons que passa, que he d'anar a treballar? osti no que és diumenge, uff, que son i que poques ganes de córrer avui...bé va aixecat que quan te rentes la cara ja saps que et passa tot. Bé la bossa al lloc, posat el tratje de batalla i no t'oblides res, ni les sabates...buff, les trabuco, no se com anirà això en estes...llàstima que no m'han arribat les noves encara, que hi farem un poc d'esparadrap i ja estarà no?...
Bé a esmorzar i a plenar el dipòsit de bons hidrats, un poc de muesli, la llet en mel que no falte, i unes torradetes i ja estem arreglats! 07.41 ui que ja es fa l'hora nem a la gaso...07.45, ei bon dia! Quina gentada avui, això si que fa goig! Bé estem tots?, vinga marxem cap al puesto!
08.10, osti tu quina rasca, nem a pel dorsal que comença a vindre gent, bé bé, quin ambient, poden estar contents els falduts de la gentada que els vindrà avui.
Ei, cares conegudes, canareus, tortosins, ampostins, pues si avui estem tots, quin fart ne tindrem per a quedar prou bé, s'haurà de córrer i molt!
08.50 anda que ja ens criden i encara no he escalfat, corre, corre, arf, arf, mare meua ja estic cansat... Eics, va cap al corralet que ja toca! 09.00, espereu al coet, ehh! Si..., el coet, quan el coet petava ja estàvem sortint d'Ulldecona...vinga cap al Castell que fa pujada, bé anem bé aguanta aquí i ves fent que ja saps el que queda, amunt i avall, agafa bona posició detràs de Josep Bel, ep Marc Balañà, bona llebre, a veure si els puc seguir, uff, uff, el cor per la boca i cap a les antenes, vinga apreta que després ve la baixada i allí a sac! Avall! Ui, ui, això no va bé, ja tornem a ser en les sabatilles dels c*****s..., ja em cremen els talons, no pot ser, no puc més, aguanta que ja estàs baix! buff, paro..., m'agafa Marc, ei, no puc en els peus quin mal, va segueix-lo va, vinga detràs, au amunt, planejant, buff, quin patir, vinga ara avall cap a l'ermita, Marc, passa jo no puc! joder que suplici, marxen dos per davant i no puc fer res, que mala llet...no puc xafar les pedres, quin mal a cada xafada...vinga va tira, cap a l'ermita, mira'ls seniencs i canareus donant ànims, que cracks! Gràcies una espenta no va mai mal quan vas fotut! Ei Brau vinga una altra roda per a agafar, tira amunt, i més amunt, va que sembla que vas bé, error, tornem al cap de poc en la cremor de peus, buff, m'he d’evadir d'això i tirar de cap, encara queden 6kms, pensa en la meta i pensa qui t'espera, ja ho saps, estarà allí! Vinga endavant, endavant, ja falta menys per a veure-la!
Més baixades, no puc aguantar a Brau, marxa lluny i el perdo, va que ja queda menys, planejem i podem córrer de nou, uf l'última pujada, vinga que pujant no crema res, només les llagues, ja tinc a Brau de nou, però tornem a baixar? uff, el torno a perdre..., va que ja està Ulldecona a tiro, a planejar, tot baixada, ara si, aguanta tot el que pugues, algú t'espenta i ja saps qui és, sempre t'espenta encara que no estigue al teu costat, t'espera a meta! Vinga Brau que ja ho tenim, ja el passo, a pels altres dos, en tinc dos davant i no els puc agafar, més fort, no els atrapo, últims metres a tiro i no puc, el dolor ja no hem deixa avançar més fort, l'arc de meta! I el seu somriure, llàstima que no li puc correspondre pel meu mal estat, però això ja ho sap i meu perdona, per fi, ja descansen els peus, que mal, tot de llagues, mal gust de boca per no poder donar-ho tot com sempre, però les coses no surten sempre com vols, ens lleparem les ferides i tornarem a córrer, és el que ens agrada no? Si!

Bé i això és la crònica de la cursa d'Ulldecona, una forma diferent de descriure-la. En si, la cursa va estar molt bé, tot correcte, els avituallaments, el cambi de recorregut, l'arribada, com sempre, ens tenen mal acostumats...A per la 4 edició falduts!
Ah i com no els seniencs màsters al pòdium! A veure si espavilem els sèniors i veterans!

I qui sempre em dona ànims, ja ho sap, l'estimo!