dilluns, 31 d’agost del 2009

I Duextrem Ciutat d'Amposta

Hola!

Ahir 5 components del trail CER vam baixar a Amposta per a participar en esta cursa del circuit.
Els companys Ampostins mos van preparar una cursa molt bona, on no va faltar de res, els avituallaments on tocaven, bona senyalització, menjar a l'arribada a tot drap i un recorregut molt bonic per la seua duresa i per les vistes que hi havien.
El temps va acompanyar en tot moment i no vam patir casi en cap moment la calor tan temuda desde un principi. La cursa va estar controlada en tot moment per Arturo Sanz que al final va ser el guanyador en un temps de 2h 3 min. El participants del Trail CER com sempre en el seu bon nivell. Antonio es va endur el 1r master sense forçar la màquina, jo el 9, Jesús va fer el 24, Manel Tomàs en la seua 2a cursa de muntanya el 81 i Nicolai molt a prop el 89.