dimecres, 5 d’agost de 2009

MARATO ANETO 2009


Divendres 31 al migdia vam marxar Monica i jo cap a Benasque per a córrer el marató de l'Aneto, un cop arribats allí ens vam allotjar i vam descansar disposats a esperar el dia següent.

Dissabte ens vam aixecar i vam anar a veure la sortida dels corredors que realitzaven l'ultra trail de 78 km., que tenia lloc a les 11, un cop allí ens vam trobar amb els amics d'Alcanar que estaven animant als companys que realitzaven la prova. Després de la sortida ens vam començar a preparar els de la marató de 42 km., que tenia lloc a les 13h., vam comprovar el pes de les motxilles, el menjar, els paravents, etc. ja que les dues proves eren d'autosuficiencia, i no tindriem cap avituallament ni cap marca que ens guies el camí.

La cursa en si va ser bastant corredora en tot el recorregut, l'únic problema era l'altura i la distància, però molt prompte es va anar posant la gent al seu lloc, la cursa sortida de Benasque fins als Aigualluts i tornàvem a baixar pel mateix lloc, cosa que va fer que en trobéssim els primers corredors de cara i així poder tenir més referències. Va ser molt bonica i distreta ja que els paisatges van ser realment espectaculars.

La cursa de 42 va ser guanyada pel nostre amic Arturo Sanz, que va realitzar un temps espectacular.

42 km. .

1. Arturo Sanz 4h 09m 04s

2. Roberto Sancho 4h 09m 55s

3. Guillem Sancho 4h 17m 55s

11. Albert Brau 4h 57m 32s

78 km

1. Alcino Serras 8h 56m

2. M.Angel Torres 9h 20m

3. Adolfo Aguiló 9h 28m

El diumenge més reposats, vam anar a veure l'entrega de premis, i després vam dinar tots junts al poliesportiu de Benasque amb els companys d'Alcanar, amb qui ens ho vam passar molt bé durant tot el cap de setmana, cosa que esperem repetir.

Ara tots cap a Amposta!!!

1 comentari:

Joel Garcia ha dit...

Molt bona cursa Albert, que puto crack!
Ara a Amposta tots que falta gent!